Doe mee met de exclusieve Personal Branding Retreat voor vrouwelijke ondernemers en ontwikkel een sterk merk!

Herken je dit: Je had ooit een goed idee, een brandende passie om je eigen onderneming te starten. Je droomde van je zelfstandigheid, van de vrijheid om te gaan doen wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent. Je ontwikkelde een goed concept en je zag het helemaal voor je. Je zag jezelf succesvol zijn en stralen.

T valt een beetje tegen

Je bent ook begonnen, je werkte je ideeën uit. Vroeg advies hier en daar. Zorgde voor een werkplek of werkruimte. Je hebt geïnvesteerd in een logo, website, kaartjes, merchandise. En je hebt best wel een paar klanten maar niet zoveel als je had gehoopt. De gewenste groei blijft uit. Eigenlijk valt het een beetje tegen allemaal. Wat je allemaal voor ogen had toen je startte als ondernemer, is nog niet echt gelukt. Je voelt je een tobber, je bent onzeker en vraagt jezelf regelmatig af of dit het nu is? Is dit nu het gedroomde leven van een succesvolle ondernemer? Heb je daar nu al die moeite voor gedaan? Die baan opgezegd? Je vertrouwde collega’s gedag gezegd? Die opleiding of bijscholing voorgedaan? Wellicht een financieel risico genomen? Pandje gehuurd of gekocht?

Opvallen met personal branding

Want wat er bij ondernemerschap komt kijken, is niet alleen je handel draaien en een goed product of ijzersterke dienst leveren, maar ook jezelf profileren en zichtbaar maken door middel van personal branding. Bij je potentiële klanten natuurlijk maar ook tussen je concurrenten moet je opvallen. Je moet gezien worden en er moet in positieve zin over je gepraat worden. Als een potentiële klant iets nodig heeft moet hij horen dat hij bij jou moet zijn en nergens anders. Je moet gezien worden als de enige juiste keuze die een klant kan maken als hij iets nodig heeft.

Hoe zet ik me als ondernemer op de kaart?

Maar hoe kom je zover? Wat is ervoor nodig dan om succesvol te worden? Om gezien te worden en nieuwe klanten en markten aan te trekken? Om jezelf in de spotlights te zetten?

Wat in ieder geval helpt, is het ontwikkelen van een eigen sterk merk. Jouw personal brand. Als je weet waar jij echt voor gaat en staat, waar jouw anker ligt, wat jouw blauwdruk en jouw purpose is, waar jij goed in bent en dat weet uit te dragen in een ijzersterk ondernemersverhaal dan sta je een stuk sterker. Je voelt je zeker, je bent zelfbewust en je stapt uit je schaduw en zet jezelf in het licht. Je pitcht met gemak jouw diensten en producten en zet jezelf duidelijk op de kaart en onderscheid je met gemak van je concurrenten. Met als gevolg dat je gezien en erkend wordt. Je wordt opgemerkt.

Met een sterk personal brand zet je je eerdere frustraties overboord en ga je genieten van jouw succes als ondernemer. Want ook bij ondernemers gaat ‘Ze zien wel hoe goed ik ben’, niet op. Daar is meer voor nodig dan alleen een bord op de deur of een naslag onepager ergens op een duistere plek op het wereldwijde web.

Exclusief  retreat voor ondernemers

Bij The Brand Me weten we dat jij je als ondernemer wilt onderscheiden van je concurrenten en zichtbaar wilt worden bij je doelgroep. Wij helpen jou daarmee en zorgen dat jij een sterk personal brand ontwikkelt waarmee je jezelf als ondernemer op de kaart zet. Wij geloven erin dat iedere ondernemer met een uniek personal brand zich duidelijk kan profileren en daarmee nieuwe klanten en markten kan aantrekken. We begrijpen ook dat het lastig is om daarmee te beginnen en je eigen personal brand te formuleren. Daarom hebben wij bij The Brand Me een exclusief Personal Branding Retreat opgezet voor ondernemers zoals jij!

Een week lang volg je elke middag een programma uit het aanbod van The Brand Me tijdens de personal branding retreat voor ondernemers. Je ontwikkelt je eigen unieke merk met een aansprekend verhaal, jouw Brandstory. Je gaat aan de slag met het maken van je eigen BrandBook met daarin jouw identiteit, jouw blauwdruk, je kernwaarden, je verhaal, stijlelementen en een contactstrategie om jouw gedroomde klanten te werven. Je leert je verhaal met impact te pitchen en te presenteren. Je ontvangt tips en tricks om je voortaan te kleden en te stylen als power-ondernemer. We sluiten af met een power-fotoshoot door een professionele fotograaf.

Personal branding retreat van 19 tot en met 23 september 2022

 

Na deze power-retreat zet jij jezelf voortaan als ondernemer ijzersterk op de kaart! Van 19 tot en met 23 september is de eerste exclusieve Personal Branding Power Retreat in Rotterdam. In een klein gezelschap van 4 ondernemers ga je een week aan de slag. In de ochtend werk je aan je eigen onderneming, in de middag volg je het beste van The Brand Me. Wees er snel bij en meld je aan via info@thebrandme.nl of vraag meer informatie aan via helmi@thebrandme.nl

Of check de Personal Branding Retreat pagina.

Helmi Geeve

The Brand Me

Pak regie op je loopbaan