The Brand Me Academy: Workshops en Trainingen

Door middel van workshops, trainingen, coaching en persoonlijke programma’s haalt The Brand Me de beste versie van leiders en ondernemers naar boven. Ze helpen bij het regie pakken op je loopbaan en vergroten je zelfbewustzijn en je persoonlijk leiderschap. De workshops en trainingen kunnen individueel gevolgd worden of samen in een groep. Bijvoorbeeld met het eigen managementteam, directieteam of als netwerkgroep. Alle workshops en trainingen kunnen op maat gemaakt worden.

Personal Branding Workshop The Brand Me

Tijdens de personal branding workshop ‘The Brand Me’ leer je jezelf beter kennen, je eigen brand te ontwikkelen en jezelf te positioneren en profileren. Je gaat ontdekken waar je nu echt voor staat en waar je voor wilt gaan. Wat jouw unieke persoonlijke eigenschappen en talenten zijn.

10 p’s van Personal Branding

Bij deze personal branding workshop staan de 10 P’s van personal branding centraal: purpose, passie, persoonlijkheid, potentieel, power, pitch, presteren, provoceren, positioneren en presenteren.  We zetten deze in als casademodel, ze beïnvloeden elkaar trapsgewijs. De P van purpose staat aan het begin en heeft veel invloed op de P’s van pitch en present.  De P van purpose dient ervoor om je te helpen verdiepen in de vraag wat jou diep van binnen drijft. Zonder dat je je daar bewust van bent, kun je je niet authentiek en onderscheidend profileren. Het werkt van binnen naar buiten.

Wat leer je tijdens de personal branding workshop The Brand Me?

Je leert jezelf overtuigend te presenteren en een helder beeld van jezelf neer te zetten. Ook breng je je omgeving en je ambassadeurs in kaart. Waar ligt je gunfactor? Wie zijn je ambassadeurs? Door het maken van een Arena-analyse ontdek je waar je gunfactor en je invloedsfeer liggen en waar je nog harder moet werken aan je relatiemanagement. Je gaat je eigen Brand Me-story ontwikkelen en deze ga je pitchen. Na deze workshop kun jij jezelf prima op de kaart zetten!

Deze workshop duurt 1 dag van 10 tot 16:30 uur. De persnal branding workshop The Brand Me is zowel individueel als in groepsverband te boeken vanuit organisaties, netwerkverenigingen of voor een evenement.

Individuele deelname bedraagt € 995,-  Excl. BTW.

Inschrijven

Wil jij werken aan jouw personal brand? En leren een helder beeld van jezelf neer te zetten zodat jij jezelf perfect op de kaart kunt zetten? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Workshops die je wellicht ook interessant vindt: 

“Ik heb deelgenomen aan de online workshop The Brand Me. Ik vond het een heel waardevolle workshop en heb er veel van opgestoken.”

Pamela Welling