The Brand Me Academy: Workshops en Trainingen

Door middel van workshops, trainingen, coaching en persoonlijke programma’s haalt The Brand Me de beste versie van leiders en ondernemers naar boven. Ze helpen bij het regie pakken op je loopbaan en vergroten je zelfbewustzijn en je persoonlijk leiderschap. De workshops en trainingen kunnen individueel gevolgd worden of samen in een groep. Bijvoorbeeld met het eigen managementteam, directieteam of als netwerkgroep. Alle workshops en trainingen kunnen op maat gemaakt worden.

Workshop The Brand Me Pitch

Pitchen met impact. Dat leer je bij The Brand Me. Leer opvallen met een aansprekende en nieuwsgierig makende boodschap tijdens de workshop The Brand Me Pitch.

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer

Een eerste indruk maak je maar 1 keer. Je krijgt ook maar 1 kans om dat goed te doen. Mensen bepalen binnen een paar seconden het beeld dat ze van je hebben gekregen en dat slaan ze op.

Pitchen is dus een belangrijke vaardigheid. Het is geen trucje dat je even doet. Nee pitchen is een effectief communicatiemiddel om jezelf en jouw boodschap met impact over te brengen bij de doelgroep. Denk aan netwerkbijeenkomsten, sollicitaties waar je iets over jezelf moet vertellen, commerciële momenten zoals verkoopgesprekken.

Maak impact met jouw eigen pitch

Pitchen gaat niet alleen over kort en bondig een overtuigend verhaal vertellen. Pitchen moet uitnodigen tot een gesprek. Een goede elevator pitch maakt je publiek nieuwsgierig naar jou als professional, jouw bedrijf of product.

Inhoud workshop The Brand Me Pitch

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met het formuleren van de kernboodschap: hoe doe je dat? Vervolgens staan we stil bij de belofte die je wilt overbrengen. Wat is jouw call to action? Wat kan jouw publiek bij jou halen en waarom bij jou? Wat maakt jou bijzonder en wat is jouw purpose? Wat maakt dat jij je belofte waarmaakt?

We kijken ook naar je publiek. Wie zijn dat? Hoe kun je hen nieuwsgierig maken naar jou? Hoe beter je weet voor wie je pitcht, hoe meer impact je kunt maken!

Wat leer je nog meer?

We staan tijdens de workshop ook stil bij de volgende thema’s die een pitch nog sterker maken:

  • Overtuigingskracht
  • Presentatievaardigheden
  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
  • Arena-analyse

Deze workshop duurt 1 dag van 10 tot 16:30 uur. Deze pitch workshop is zowel individueel als in groepsverband te boeken vanuit organisaties, netwerkverenigingen of voor een evenement.

Individuele deelname aan een geplande workshop uit de agenda kost € 995,- Excl. BTW.

Inschrijven

Wil jij leren pitchen met impact? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Workshops die je wellicht ook interessant vindt: 

“Dankzij The Brand-The-Team-Aanpak weten onze klanten ons beter te vinden en hebben we onze dienstverlening aangepast aan de klantvraag.”

Team marketing & communicatie, Tilburg