The Brand Me Academy: Workshops en Trainingen

Door middel van workshops, trainingen, coaching en persoonlijke programma’s haalt The Brand Me de beste versie van leiders en ondernemers naar boven. Ze helpen bij het regie pakken op je loopbaan en vergroten je zelfbewustzijn en je persoonlijk leiderschap. De workshops en trainingen kunnen individueel gevolgd worden of samen in een groep. Bijvoorbeeld met het eigen managementteam, directieteam of als netwerkgroep. Alle workshops en trainingen kunnen op maat gemaakt worden.

Programma Branding Power Women

The Brand Me heeft een programma ontwikkeld die het persoonlijk leiderschap van vrouwelijke professionals in een leiderschapsrol verstevigd. Veel vrouwelijke professionals vinden het namelijk moeilijk om hun onderscheidend vermogen te laten zien. Zichzelf zichtbaar maken, vinden ze lastig: ‘ze zien wel hoe goed ik ben’, is een veel geuite uitspraak van vrouwen. Maar daar kom je er niet mee. En val je niet op.

Deze bescheidenheid maakt dat veel vrouwelijke professionals niet goed genoeg opvallen binnen de organisatie waar ze werken en daarmee missen ze veel kansen op leuke projecten en promoties. Waar hun mannelijke collega’s hun successen en prestaties veelal aandikken en groter maken, maken vrouwen hun prestaties en successen juist kleiner. Ze gebruiken verkleinwoorden, vertellen wat er allemaal ook niet goed is gegaan en benoemen het ‘wij’ in plaats het ‘ik’.

Vrouwelijke professionals lijken vaak het zelfvertrouwen te missen om impact te maken bij hun opdrachtgevers en collega’s. Ze voelen zich vaak ook niet vrij genoeg om hun vrouwelijkheid te laten zien en daarmee laten ze zichzelf niet zien. Ze spelen niet echt mee in het spel van macht en invloed. Hiermee nemen ze onvoldoende regie over hun eigen loopbaan. Zeker op momenten wanneer het ertoe doet. Denk aan presentaties van belangrijke projecten, onderhandelingen voor henzelf, het team of de organisatie, sollicitaties en gewoon iedere dag shinen op de werkvloer. Ze vragen ook te weinig benefits voor zichzelf. Die leuke opdracht in het buitenland, meer salaris, die opleiding. Ze stellen het uit of doen het helemaal niet.

Vrouwelijke professionals hebben juist daarom een krachtig profiel nodig, een sterk Brand Me. Een Brand Me waarmee je respect afdwingt en indruk maakt. Met een Brand Story waarin je eigen verhaal is opgetekend met alle mooie prestaties en successen maar ook wie jij echt bent en wat jouw onderscheidend vermogen is met een passend image.

Hoe ziet het programma Branding Power Women eruit?

  • Het opbouwen van jouw Brand Me
  • Het ontwikkelen van jouw Brand Story
  • De diverse stijlen van persoonlijk leiderschap
  • Opstellen van jouw persoonlijke leiderschap doelen
  • Hoe je handig jouw feminiene en masculiene kwaliteiten inzet
  • Het krachtenveld binnen jouw organisatie
  • Positioneren, profileren en presenten: zichtbaarheid
  • Een passend image ontwikkelen bij jouw Brand Me

Het Branding Power Women programma wordt op aanvraag aangeboden als een leergang met 4 dagdelen of 2 hele dagen. Er is ruimte voor maatwerk en persoonlijke leervragen. Het programma kan ook in-company worden aangeboden met meerdere deelnemers.

Investering: € 2295,- Excl. BTW.

Inschrijven

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke professional in een leiderschapsrol die haar persoonlijk leiderschap wil versterken en wil je meer weten over de mogelijkheden van ons Branding Power Women programma? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Workshops die je wellicht ook interessant vindt: 

“Lieve Helmi,
Trots zijn op mezelf. Durven vertrouwen op mijn intuïtie. Mijn innerlijke kracht laten excelleren. En (gaan) staan voor wat ik ben, wat ik wil en kan zijn. Ik heb wel een paar hindernissen moeten nemen om ook volledig open te (durven) staan voor je wijze lessen. Ik begin mijn review dan ook niet voor niets met Lieve Helmi. Want het is mede door jouw zachte dwang verpakt in eindeloze liefheid dat dit me ook is gelukt!

Natuurlijk voel ik vrolijk verplicht mijn persoonlijke succes uit de workshop op mijn eigen conto te schrijven. Want als je de handschoen niet oppakt, leer je nooit wat voor jou de juiste rechtse/linkse is, een goede hoek of een effectieve aanval dan wel verdediging. En dus te laten zien wie en wat je bent. Maar dat zou teveel zelf-eer zijn. Want jouw brand, in combinatie met jouw persoonlijkheid en geweldige coachingskwaliteiten, is mijn gids. Het begint bij jou, jij bent zelf het allerbeste bewijs van dat jouw aanpak werkt. Ik dank je daarvoor, uit de grond van mijn hart. En kijk heel erg uit naar de vervolgstappen die ik nu wil gaan zetten in mijn carrière. Ik heb in 3 weken volgens jouw brandme-methode meer geleerd over mijn vrouwelijk leiderschap dan wellicht goed is voor deze wereld. Maar hee wereld, deal with it, laten we het verschil gaan maken!”

M. Hulsbosch, Woordvoerder/Manager In- & externe communicatie