Helmi Geeve is auteur van diverse boeken over branding. Zowel fysieke als e-books. Hieronder een overzicht van haar publicaties. Volgend jaar verschijnt haar volgende boek over werkgeluk.

Pak ook de regie op je loopbaan!

‘Ze zien wel hoe goed ik ben…’ Met die instelling kom je er niet! Zonder een stevig personal brand en een onderscheidend, persoonlijk verhaal, ga je het tegenwoordig niet redden en gaan die promoties en leuke opdrachten aan jouw neus voorbij.

Of je nu in loondienst werkt of ondernemer bent, om op te vallen moet je werken aan je zichtbaarheid. Pak dus regie over je loopbaan en laat zien waar jij voor staat én gaat. Ga met jezelf aan de slag en ontwikkel een merk waarmee je jouw unieke persoonlijkheid en talenten in de etalage zet.

Meer weten? Ga naar het inkijkexemplaar.

E-book “Presenteren met impact”

Een goede presentatie begint bij de voorbereidingen! Hoe beter je bent voorbereid, hoe succesvoller je presentatie zal zijn! Dit E-book van The Brand Me ‘Presenteren met impact’ staat vol met handige en effectieve presentatietips. Deze tips kun je gebruiken om met impact te presenteren. Presenteren met impact betekent dat je met jouw boodschap je publiek overtuigt en inspireert en dat jouw luisteraars de ruimte vol energie weer verlaten. Met jou en jouw verhaal in hun achterhoofd. Resultaat: je blijft bij ze hangen! De tips zijn gevarieerd en je kunt ze bij allerlei presentaties gebruiken . Bijvoorbeeld bij een presentatie voor een groter publiek in een zaal of bij een Webinar dat je online presenteert, in kleinere, meer intieme sfeer.

Laat je gegevens achter en download het e-book gratis.

E-book “Profileer jezelf als professional”

Wat is jouw verhaal als je bij een sollicitatiegesprek wordt gevraagd om ‘iets over jezelf’ te vertellen? Wat is jouw onderscheidende tekst op je LinkedIn profiel, waarmee je gevonden wordt door de juiste mensen? Wat vertel je over jezelf als je bij de tennisbaan staat?

Personal branding is het creëren van een merk dat weergeeft wie je bent. Daarmee werk je aan je zichtbaarheid en profilering. Je laat zien wat jou onderscheidt van anderen en welke toegevoegde waarde je levert. In onze netwerksamenleving is het cruciaal dat je weet wat je in huis hebt en dat je dat op een consistente manier vertelt. Dat is je eigen merk: je personal brand.

Laat je gegevens achter en download het e-book gratis.