Zet jezelf in de schijnwerpers en word een gelukkige en succesvolle professional.

Bestel het boek Brand Me! voor € 23,95

Over Helmi Geeve

The brand me wordt geleid door Helmi Geeve. Helmi is personal branding coach en heeft jarenlange ervaring in de marketing- en communicatiewereld en is gespecialiseerd in crisis- en reputatiemanagement en personal branding.

Neem contact op

“Als je een crisis samen oplost, kun je er sterker uitkomen. Zelfs een diamant moet je oppoetsen om het te laten glimmen. Maar je moet het wel doen, zonder wrijving geen glans. Dat geldt ook voor je personal brand. Iedereen is uniek, iedereen heeft bijzondere kwaliteiten, maar je moet ze wel in de etalage zetten om zichtbaar te worden. Het gaat erom dat je jezelf heel goed leert kennen, zodat je weet waar je voor je staat en waar je voor wilt gaan. Als je jezelf niet kent, kun je je ook niet verbinden met de ander en je purpose uitdragen. Uiteindelijk is het nu meer dan ooit van belang dat je je persoonlijke reputatie opbouwt, onderhoudt en uitdraagt. Want het gaat er om, om jouw onderscheidend vermogen aan te kunnen tonen. Daarbij is het ook van belang om reputatievet op te bouwen zodat als er iets gebeurt, je reputatie tegen een stootje kan.”

Helmi heeft jarenlange ervaring in de marketing- en communicatiewereld

Helmi Geeve studeerde communicatie wetenschappen en werkte jarenlang als marketing- en communicatie directeur bij uiteenlopende organisaties. Bij haar banen kwam ze voortdurend in bijzondere situaties terecht. Bij Hilton Rotterdam moest ze zalen aan de man brengen, terwijl er een enorme muizenplaag was uitgebroken. Daarna had ze te maken met medici die zich aan patienten vergrepen en elkaar met snijmessen achterna zaten. Een ziekenhuisfusie waarbij bewoners in opstand kwamen. En met bedreigingen op terroristisch niveau. Ook heeft ze de grootste onderwijscrises van de laatste 10 jaar mee helpen oplossen. Daarbij speelden telkens twee vragen: hoe voorkom je dat de media hiermee aan de haal gaan en hoe los je het zo goed mogelijk op? Helmi bleek goed aan te voelen wat er nodig was en slaagde er snel in om de rust weer terug te krijgen. En bij de organisatie het roer weer recht te zetten.

Inmiddels is Helmi gespecialiseerd in crisis- en reputatiemanagement en personal branding. Haar model is in de praktijk ontstaan door te kijken naar wat wel werkt en wat niet. Ze heeft daarvoor een aantal beproefde methodes in haar achterzak. Haar kracht zit in strategisch nadenken, de regie nemen en niets aan het toeval overlaten. Ze kan snel de analyse maken, heeft het overzicht en weet intuïtief wat er gedaan moet worden. Haar uiteindelijke missie is: de organisatie crisis-proof maken en de meest gedurfde versie van organisaties en professionals naar boven halen.

Boek: Brand ME! Pak regie op je loopbaan

Dit boek hoort op ieder bureau, op iedere werktafel, van iedere professional. Het is voortaan jouw hulpmiddel om met personal branding, jouw eigen persoonlijk loopbaaninstrument te creëren zodat jij altijd regie kunt pakken over je loopbaan.

Wat je ook doet of je in loondienst bent of ondernemer, in welke fase van je carrière je je ook bevindt. Het maakt niet uit. Met behulp van dit boek kun je jezelf beter positioneren en profileren en je zichtbaarheid vergroten. Ik geef je inzichten en inspiratie om jezelf te gaan onderscheiden van anderen vanuit jouw eigen personal brand. Je hebt hiermee je kompas, je routekaart naar jouw eigen toekomst in handen.

Bestel het boek voor slechts € 23,95
Brand Me Boek - over Helmi Geeve

“Als je echt een stap in je loopbaan wilt maken, moet je dit boek lezen.”

– Marc de Groot

The Brand Me Academy 

Door middel van workshops, trainingen, coaching en persoonlijke programma’s haalt The Brand Me de beste versie van leiders, professionals en teams naar boven. De workshops en trainingen kunnen individueel gevolgd worden of samen in een groep. Bijvoorbeeld met het eigen team of als netwerkgroep. Daarnaast zijn er ook iedere maand weer mogelijkheden om je aan te melden voor een open inschrijving via het actuele aanbod.

Wat professionals over mijn trainingen en workshops zeggen:

“Je hebt mijn kwaliteiten geijkt!”

– Marlies van Dongen, Art director

“Nuttig en leuke training. Helmi is kundig, maar ook heel gezellig, creatief en innoverend wat mij uitdaagde. Hierdoor heb ik mijzelf beter in de wereld gezet. Ik heb mijn basis herontdekt.”

– Ranesh Balla, Adviseur sociaal domein

“Wie ben je? Waar ga je voor en waar sta je voor? The Brand Me maakt mensen losser en maakt meer in mensen los!”

– Marieta van de Heuvel, adviseur marketing en communicatie

The Brand Me | Personal Branding by Rep en Roer
Ebook The Brand Me Personal Branding

Wil je meer weten over mijn werk of in contact komen? Laten we connecten op LinkedIn!

Bekijk hier mijn LinkedIn