Zet jezelf in de schijnwerpers en word een gelukkige en succesvolle professional.

Personal Branding en leiderschap.

Organisaties varen er wel bij als hun leiders bezig zijn met hun personal brand. Want door bewust bezig te zijn met personal branding haal je als leider het beste in jezelf naar boven. Het laat namelijk zien waar jij goed in bent en wat jij kunt. Het draagt bij aan een sterkere verbinding met je medewerkers of je team.

Personal branding draagt bij aan de identiteit van de organisatie en dat versterkt de reputatie en het imago bij de stakeholders. Een organisatie waar zelfbewuste professionals werken die het beste uit zichzelf naar boven halen, is immers aantrekkelijk om mee samen te werken of producten of diensten van af te nemen.

Het personal brand van organisatieleiders

Een goed opgebouwd personal brand is een waardevol bezit voor iedere leider. Of je nu in een grote of een kleine organisatie werkt. Niet alleen voor de leider zelf is het een belangrijk bezit maar ook voor de organisatie waar hij of zij werkt of eigenaar van is.

Dat zie je duidelijk bij de meest succesvolle leiders van de wereld. Zij hebben een sterk opgebouwd personal brandingstrategie die niet alleen henzelf maar ook de organisatie ten goede komt. Denk hierbij aan de grote leiders van Apple, Disney, Philips, Tesla etc. Leiders die zich bewust zijn van hun identiteit, hun cirkel van invloed en hun positie kunnen hun medewerkers op een positieve manier inspireren en betrekken. Ze dragen op deze manier bij aan een werkgelukkige organisatiecultuur. En dragen daarmee namelijk ook bij tot het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Wil jij als leider ook je personal brand versterken? Het boegbeeld binnen jouw sector worden? je impact op je eigen onderneming vergroten? Je meer bewust worden van je eigen identiteit? Je medewerkers inspireren? Je eigen doelen verstevigen? Je team(s) versterken? Meer werkgeluk creëren? Begeleiding bij jouw next step in je loopbaan? Hulp bij onboarding?

Ben je als leider (nog) niet bezig met je personal brand? En wil je jouw talenten en toegevoegde waarde beter naar voren laten komen en je zichtbaarheid vergroten? Of een van de andere bovenstaande doelen bereiken? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden om een persoonlijk programma te volgen of een van de andere workshops of trainingen.

Personal branding workshops voor leiders 

workshop-brand-me

Workshop The Brand Me

Tijdens de personal branding workshop ‘The Brand Me’ leer je jezelf beter kennen, je eigen brand te ontwikkelen en jezelf te positioneren en profileren. Je leert jezelf overtuigend te presenteren en een helder beeld van jezelf neer te zetten.

workshop-brand-the-manager

Workshop Brand The Manager

Wil je als leider van een organisatie steviger in je schoenen staan? En en duidelijke visie ontwikkelen? Tijdens de workshop Brand The Manager ontwikkelen we samen jouw leiderschapsverhaal en we brengen duidelijk in kaart waar je als leider voor staat.

workshop-brand-your-image

Workshop Brand Your Image

Personal branding en personal image gaan hand in hand. Na de Workshop Brand Your Image is je image op orde, kun je je uitstraling aanpassen aan de gelegenheid, heb je inzicht in non-verbale communicatie en heb je gewerkt aan de belangrijkste competenties.