Branding Power women

The Brand Me zet powervrouwen in hun kracht met het Branding Power Women Programma. Veel vrouwelijke professionals vinden het moeilijk om hun onderscheidend vermogen te laten zien. Zichzelf zichtbaar maken, vinden ze lastig: ‘ze zien wel hoe goed ik ben’, is een veel geuite uitspraak van vrouwen. Maar daar kom je er niet mee. En val je niet op. En gaat die mooie positie of leuke opdracht aan jouw neus voorbij.

Personal branding maakt van jou een powervrouw

Vrouwelijke professionals zijn vaak een stuk onzekerder dan mannelijke professionals. Ze twijfelen aan hun kwaliteiten, vinden vaak dat ze nog niet goed genoeg zijn en ze verkleinen letterlijk met verkleinwoorden wat ze doen. Ze hebben een ‘bedrijfje’, of een ‘bureautje’, een ‘winkeltje’ of een baantje. Ze praten met te veel bescheidenheid over wat ze doen en over wat ze hebben bereikt. Ze schrijven zich niet altijd in voor mooie projecten die voorbij komen omdat ze denken dat ze niet alles in huis hebben om het project aan te kunnen nemen. Of ze steken hun vinger niet op als die mooie promotie voorbij komt.

Vergroot je zichtbaarheid en steek je vinger op!

Vrouwelijke professionals hebben een krachtig profiel nodig, een sterk Brand Me. Een Brand Me waarmee je respect afdwingt en indruk maakt. Met een Brand Story waarin je eigen verhaal is opgetekend met alle mooie prestaties en successen maar ook wie jij echt bent en wat jouw onderscheidend vermogen is met een passend image.

Wil jij je vrouwenpowerkracht versterken en wil jij:

  • Jezelf beter profileren bij jouw doelgroep of nieuwe markten aantrekken;
  • Je zelfbewustzijn vergroten;
  • Je (ondernemers)profiel versterken;
  • Jouw brand story ontwikkelen en deze met impact presenteren;
  • Werken aan je image en je uitstraling;
  • En wil jij leren hoe je de 9 valkuilen van vrouwelijke professionals vermijdt?

Schrijf je dan nu in voor het branding power women programma van The Brand Me.

Programma Branding Power Women

Tijdens het Branding Power Women programma ga je in 4 inspirerende en interactieve sessies van 3 uur, individueel of met een kleine groep andere vrouwen aan de slag om jouw persoonlijk leiderschap te versterken. Tijdens dit programma word je uitgedaagd om de beste versie van jezelf naar boven te halen, om uit je comfortzone te stappen en je eigen kwaliteiten te ijken. Of je nu een eenmanszaak hebt of leidinggeeft aan 50 medewerkers, dit programma helpt iedere vrouwelijke professional om regie pakken op je loopbaan en persoonlijk leiderschap.

Ga aan de slag met personal branding!

Wil jij je (online) zichtbaarheid vergroten? Je persoonlijk leiderschap versterken? Regie pakken op je loopbaan? Stuur mij gerust een e-mail: info@thebrandme.nl voor meer informatie of plan direct een gratis intakegesprek in. Samen gaan we aan de slag om jouw personal brand te verstevigen!