The Brand Me Academy: Workshops en Trainingen

Door middel van workshops, trainingen, coaching en persoonlijke programma’s haalt The Brand Me de beste versie van leiders en ondernemers naar boven. Ze helpen bij het regie pakken op je loopbaan en vergroten je zelfbewustzijn en je persoonlijk leiderschap. De workshops en trainingen kunnen individueel gevolgd worden of samen in een groep. Bijvoorbeeld met het eigen managementteam, directieteam of als netwerkgroep. Alle workshops en trainingen kunnen op maat gemaakt worden.

Workshop teambuilding Brand The Team

Tijdens deze workshop gaan jullie samen aan de slag om jullie team te versterken met het ontwikkelen van een teambrand. Want een sterk teambrand zorgt voor onderlinge verbinding en betere prestaties en resultaten. Zonder verbinding tussen de teamleden en de gezamenlijke opdracht, geen team. Samen gaan jullie uitvinden wat jullie teamidentiteit is, waar jullie samen sterk in zijn en hoe jullie je interne en externe klanten nog beter aan jullie team kunnen verbinden. Samenwerken vanuit een echt teambrand is een stuk leuker en draagt bij aan een betere samenwerking! 

Wat ga je leren tijdens de workshop teambuilding Brand The Team?

Tijdens deze workshop teambuilding ontdekken jullie waar jullie gezamenlijk voor gaan en staan. Wat jullie potentieel is en hoe jullie elkaar met kracht en inhoud kunnen versterken als collectief. Jullie gaan samen op zoek naar de antwoorden op de volgende vragen:

Wie zijn jullie afzonderlijk en wat is jullie gezamenlijke meerwaarde? Waar voegen jullie als team waarde toe in de organisatie en hoe laten jullie dat zien? Waar worden jullie als team blij en gelukkig van? Hoe zijn jullie manieren? Hoe gaan jullie met elkaar om? Welke taal spreken jullie gezamenlijk? Hoe kunnen jullie je interne en externe zichtbaarheid vergroten?

Na deze workshop teambuilding zijn jullie een hechter team dat weet waar ze voor wil gaan en staan en dit bij de doelgroep kan overbrengen met jullie eigen Brand- The-Team-Story! Lees ook de Brand-Blog 

Deze workshop duurt 1 tot 2 dagen van 10:00 tot 16:30 uur, of 2 tot 4 dagdelen van 3 uur. De teambuilding Brand The Team workshop is te boeken vanuit organisaties, netwerkverenigingen of voor een evenement. Dat kan zowel incompany als op een externe locatie.

Investering Brand The Team 1-daagse: € 2500,- Excl. BTW.

Investering Brand The Team 2-daagse: € 4900,- Excl. BTW.

Inschrijven

Willen jullie werken aan jullie teambrand? Ontdekken hoe jullie elkaar en de organisatie kunnen verterken? En leren hoe jullie je interne en externe zichtbaarheid kunnen vergroten? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Workshops die je wellicht ook interessant vindt: 

“Dankzij The Brand-The-Team-aanpak weten onze klanten ons beter te vinden en hebben we onze dienstverlening aangepast aan de klantvraag.”

Team Marketing & Communicatie, Tilburg