The Brand Me Academy: Workshops en Trainingen

Door middel van workshops, trainingen, coaching en persoonlijke programma’s haalt The Brand Me de beste versie van leiders en ondernemers naar boven. Ze helpen bij het regie pakken op je loopbaan en vergroten je zelfbewustzijn en je persoonlijk leiderschap. De workshops en trainingen kunnen individueel gevolgd worden of samen in een groep. Bijvoorbeeld met het eigen managementteam, directieteam of als netwerkgroep. Alle workshops en trainingen kunnen op maat gemaakt worden.

Workshop Brand your story

Jouw eigen persoonlijke verhaal is een belangrijk onderdeel van personal branding. Je bent namelijk uniek en jouw verhaal mag ook verteld worden. Ga tijdens het ontdekken van je eigen verhaal uit van je eigen kracht en wees je authentieke zelf.

Je persoonlijke verhaal

In dit programma ga je je personal Brand Me ontdekken en je eigen verhaal schrijven en vertellen op diverse manieren. Zodat je je verhaal altijd paraat hebt en kunt toepassen in de context die van toepassing is.

Jouw toehoorder gaat op deze manier horen, voelen en ervaren waar jij voor staat en gaat. Een persoonlijk en authentiek verhaal is namelijk een krachtig instrument om een onuitwisbare en overtuigende indruk te maken bij je publiek!

Maak impact 

Je leert je verhaal op te bouwen en je verhaal zo goed mogelijk te presenteren aan diverse doelgroepen. Maar ook toepasbaar te maken op diverse media zoals bijvoorbeeld LinkedIn. Na dit programma schrijf en vertel jij jouw Brand Me-Story vlekkeloos en met impact aan jouw doelgroep!

Deze workshop duurt 1 dag van 10:00 tot 16:30 uur. De Brand-your-Story workshop is zowel individueel als in groepsverband te boeken vanuit organisaties, netwerkverenigingen of voor een evenement.

Individuele deelname aan een geplande workshop uit de agenda kost € 995,- Excl. BTW.

Inschrijven

Wil jij jouw persoonlijke verhaal verstevigen en deze met impact leren presentaren? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Workshops die je wellicht ook interessant vindt: 

“De kennis en het enthousiasme van Helmi heeft 200 scholarschippers geïnspireerd om hun personal brand verder te ontwikkelen.”

Krajicek Foundation