#1

#2

#3

Personal Branding

Personal Branding is regie nemen over je werkzame leven. De touwtjes zelf in handen nemen. Niet wachten tot een ander jou ziet, maar zelf zorgen dat je zichtbaar bent. Natuurlijk op de momenten die er toe doen. Het zelf regie nemen en op kwalitatieve wijze richting geven aan je eigen loopbaan, geeft je kansen die je anders niet gehad zou hebben.

Je kunt je namelijk onderscheidend neerzetten, laten zien waar jij het verschil kan maken, waar jij waarde kunt toevoegen. Waar dan ook. In de kantoortuin, de directiekamer, als zelfstandig ondernemer in je eigen bedrijf. Het gaat erom dat jouw uniekheid zichtbaar wordt met als doel jezelf te profileren en te positioneren maar ook om anderen van dienst te zijn.

personal-branding-brandme

Doelen personal Branding

Ik wil..

  • Mezelf onderscheidend en opmerkelijk presenteren
  • Het beste in mezelf naar boven halen
  • Bij mijn authentieke zelf blijven
  • Laten zien waar ik goed in ben
Ik wil werken aan mijn Personal Branding

Waarom Personal Branding?

Personal Branding is alles wat je doet om jezelf opmerkelijk en onderscheidend te presenteren binnen je vakgebied. Om een goed gevoel te kweken bij de doelgroep met wie je al werkt en bij de doelgroep die je wilt bereiken. Als je dit succesvol doet en je krijgt waardering voor je prestaties, ben je een vanzelfsprekende keuze voor vervolgopdrachten. Je wordt gezien en (h)erkend in wie je bent en wat je doet.

De concurrentie is groot. Globalisering is een feit. Grote bedrijven als Heineken, Unilever, Google en Philips ontvangen jaarlijks honderd miljoenen sollicitaties. Wereldwijd. Daar moet je als professional tegenop concurreren. Daarom is het goed om bewust bezig te zijn met jezelf, je loopbaan en te laten zien waar jij waarde kunt toevoegen. Je bent als professional van deze tijd zelf verantwoordelijk voor het vormgeven van je ambitie en je employability.

Lees verder waarom Personal Branding belagrijk is

Personal Branding in organisaties

Organisaties varen er wel bij als hun leiders en professionals bezig zijn met hun personal brand. Want door bewust bezig te zijn met personal branding haal je als leider of medewerker het beste in jezelf naar boven. Het laat namelijk zien waar jij goed in bent en wat jij kunt. Het draagt daarom bij aan de identiteit van de organisatie en dat versterkt de reputatie en het imago bij de stakeholders.

Hoe zit het met het personal brand van de leiders en professionals binnen jouw organisatie? Zijn zij bezig met hun personal brand? Zijn zij in staat om hun talenten en toegevoegde waarde goed naar voren te brengen? Sluiten deze ook aan bij waar de organisatie voor staat en gaat? Past dit bij de organisatiecultuur.

Bekijk wat Personal Branding voor jouw organisatie kan betekenen
personal-branding-organisatie

Een organisatie waar zelfbewuste professionals werken die het beste uit zichzelf naar boven halen, is immers aantrekkelijk om mee samen te werken of producten of diensten van af te nemen.

Branding Power Women

The Brand Me heeft een programma ontwikkeld die het persoonlijk leiderschap van vrouwelijke professionals in een leiderschapsrol verstevigd. Veel vrouwelijke professionals vinden het namelijk moeilijk om hun onderscheidend vermogen te laten zien. Zichzelf zichtbaar maken, vinden ze lastig: ‘ze zien wel hoe goed ik ben’, is een veel geuite uitspraak van vrouwen. Maar daar kom je er niet mee. En val je niet op. Vrouwelijke professionals hebben juist daarom een krachtig profiel nodig, een sterk Brand Me. Een Brand Me waarmee je respect afdwingt en indruk maakt.

Ik wil een Branding Power Women worden

Een Personal Branding presentatie of lezing voor een evenement?

Dat kan in een vorm van een lezing, een ronde tafel gesprek, een presentatie of een andere werkvorm die past bij het doel en de vorm van het evenement. We kunnen zelfs een korte workshop organiseren waar de basiselementen van het aanbod van The Brand Me in terugkomt. Denk aan pitchen, storytelling, personal branding op social media, LinkedIn, Image en uitstraling.

We kijken samen naar jullie wensen, de samenstelling van het publiek en zorgen voor een programma op maat.

Meer informatie over mogelijkheden en tarieven?

Stuur ons een e-mail

Personal Branding =

  • Steeds beter worden in iets wat je veel en vaak doet
  • Laten zien waar je goed in bent
  • Bij je authentieke zelf blijven
  • Steeds weer je best doen
  • Opmerkelijk zijn: als je niet opvalt, zien anderen je niet
  • Own it!

Wil jij jezelf beter profileren als professional?

Vraag ons gratis e-book aan met 9 tips.

Ebook The Brand Me