Branding Power Women

The Brand Me heeft een programma ontwikkeld die het persoonlijk leiderschap van vrouwelijke professionals in een leiderschapsrol verstevigd. Veel vrouwelijke professionals vinden het namelijk moeilijk om hun onderscheidend vermogen te laten zien. Zichzelf zichtbaar maken, vinden ze lastig: ‘ze zien wel hoe goed ik ben’, is een veel geuite uitspraak van vrouwen. Maar daar kom je er niet mee. En val je niet op.

Deze bescheidenheid maakt dat veel vrouwelijke professionals niet goed genoeg opvallen binnen de organisatie waar ze werken en daarmee missen ze veel kansen op leuke projecten en promoties. Waar hun mannelijke collega’s hun successen en prestaties veelal aandikken en groter maken, maken vrouwen hun prestaties en successen juist kleiner. Ze gebruiken verkleinwoorden, vertellen wat er allemaal ook niet goed is gegaan en benoemen het ‘wij’ in plaats het ‘ik’.

Vrouwelijke professionals lijken vaak het zelfvertrouwen te missen om impact te maken bij hun opdrachtgevers en collega’s. Ze voelen zich vaak ook niet vrij genoeg om hun vrouwelijkheid te laten zien en daarmee laten ze zichzelf niet zien. Ze spelen niet echt mee in het spel van macht en invloed. Hiermee nemen ze onvoldoende regie over hun eigen loopbaan. Zeker op momenten wanneer het ertoe doet. Denk aan presentaties van belangrijke projecten, onderhandelingen voor henzelf, het team of de organisatie, sollicitaties en gewoon iedere dag shinen op de werkvloer. Ze vragen ook te weinig benefits voor zichzelf. Die leuke opdracht in het buitenland, meer salaris, die opleiding. Ze stellen het uit of doen het helemaal niet.

Vrouwelijke professionals hebben juist daarom een krachtig profiel nodig, een sterk Brand Me. Een Brand Me waarmee je respect afdwingt en indruk maakt. Met een Brand Story waarin je eigen verhaal is opgetekend met alle mooie prestaties en successen maar ook wie jij echt bent en wat jouw onderscheidend vermogen is met een passend image.

Hoe ziet het programma Branding Power Women eruit?

 • Het opbouwen van jouw Brand Me
 • Het ontwikkelen van jouw Brand Story
 • De diverse stijlen van persoonlijk leiderschap
 • Opstellen van jouw persoonlijke leiderschap doelen
 • Hoe je handig jouw feminiene en masculiene kwaliteiten inzet
 • Het krachtenveld binnen jouw organisatie
 • Positioneren, profileren en presenten: zichtbaarheid
 • Een passend image ontwikkelen bij jouw Brand Me

Het Branding Power Women programma wordt op aanvraag aangeboden als een leergang met 4 dagdelen of 2 hele dagen. Er is ruimte voor maatwerk en persoonlijke leervragen. Het programma kan ook in-company worden aangeboden met meerdere deelnemers

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke professional in een leiderschapsrol die haar persoonlijk leiderschap wil versterken en wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven van ons Branding Power Women programma?

Neem contact met ons op

“Je hebt mijn kwaliteiten geijkt!”

– Marlies van Dongen, Art director

Modules

Alle workshops en persoonlijke programma’s kunnen uitgebreid worden met modules. The Brand Me biedt de volgende modules aan:

 • Presentatietechnieken
 • Pitchen: jouw ultieme en impactvolle elevator pitch
 • Communicatieve vaardigheden
 • Social Media Performance (o.a. LinkedIn)
 • Professioneel Video maken met smartphone
 • Stijl & Image

Voor meer informatie over de modules neem contact op met
info@thebrandme.nl of bel met 06 – 516 44 182.

Door het jaar heen organiseert The Brand Me ook open trainingen en workshops. Je kunt je hieronder aanmelden, dan ontvang je bericht over locaties en data:

The Brand Me | Personal Branding by Rep en Roer
Ebook The Brand Me Personal Branding


Workshops die je misschien ook interessant vindt: 

The brand me
Brand your story
The Brand Me Pitch