Zet jezelf in de schijnwerpers en word een gelukkige en succesvolle professional.

Bestel het boek brand me! voor €23,95

Personal Branding in organisaties.

Organisaties varen er wel bij als hun leiders en professionals bezig zijn met hun personal brand. Want door bewust bezig te zijn met personal branding binnen jouw organisatie haal je als leider of medewerker het beste in jezelf naar boven. Het laat namelijk zien waar jij goed in bent en wat jij kunt.

Het draagt daarom bij aan de identiteit van de organisatie en dat versterkt de reputatie en het imago bij de stakeholders. Een organisatie waar zelfbewuste professionals werken die het beste uit zichzelf naar boven halen, is immers aantrekkelijk om mee samen te werken of producten of diensten van af te nemen.

Ik wil aan de slag met mijn personal brand

Personal brand van organisatieleiders

Hoe zit het met het personal brand van de leiders en professionals binnen jouw organisatie? Zijn zij bezig met hun personal brand? Zijn zij in staat om hun talenten en toegevoegde waarde goed naar voren te brengen? Sluiten deze ook aan bij waar de organisatie voor staat en gaat? Past dit bij de organisatiecultuur?

Het is belangrijk dat organisatieleiders en professionals weten wat hun talenten zijn, hun kwaliteiten en vaardigheden kennen en deze zichtbaar kunnen maken. Deze dragen namelijk ook bij tot het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Leiders die zich bewust zijn van hun identiteit, hun invloed en positie kunnen hun medewerkers op een positieve manier inspireren en betrekken, dragen op deze manier op een positieve manier bij aan de organisatiecultuur.

Als je jezelf als professional profileert, is het een middel om doelen te bereiken. Het is een positieve mindset die een positieve aantrekkingskracht heeft. Dankzij een sterke personal brand groeit het zelfvertrouwen, professionals weten beter waar ze staan en willen gaan en daar worden ze gelukkiger van. Werkgeluk draagt bij aan een positieve sfeer en cultuur in een organisatie.

Zijn de leider binnen jouw organisatie (nog) niet bezig met hun personal brand? Of wil je de talenten en toegevoegde waarde binnen jouw organisatie beter naar voren brengen? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Personal branding workshops voor organisaties

workshop-brand-me

Workshop The Brand Me

Tijdens de personal branding workshop ‘The Brand Me’ leer je jezelf beter kennen, je eigen brand te ontwikkelen en jezelf te positioneren en profileren. Je leert jezelf overtuigend te presenteren en een helder beeld van jezelf neer te zetten.

Bekijk de workshop
workshop-brand-the-manager

Workshop Brand The Manager

Wil je als leider van een organisatie steviger in je schoenen staan? En en duidelijke visie ontwikkelen? Tijdens de workshop Brand The Manager ontwikkelen we samen jouw leiderschapsverhaal en we brengen duidelijk in kaart waar je als leider voor staat.

Bekijk de workshop
workshop-brand-your-image

Workshop Brand Your Image

Personal branding en personal image gaan hand in hand. Na de Workshop Brand Your Image is je image op orde, kun je je uitstraling aanpassen aan de gelegenheid, heb je inzicht in non-verbale communicatie en heb je gewerkt aan de belangrijkste competenties.

Bekijk de workshop
Bekijk al mijn workshops en trainingen