Workshop teambuilding Brand The Team

Tijdens deze workshop gaan jullie samen aan de slag om jullie team te versterken met het ontwikkelen van een teambrand. Want een sterk teambrand zorgt voor onderlinge verbinding en betere prestaties en resultaten. Zonder verbinding tussen de teamleden en de gezamenlijke opdracht, geen team. Samen gaan jullie uitvinden wat jullie teamidentiteit is, waar jullie samen sterk in zijn en hoe jullie je interne en externe klanten nog beter aan jullie team kunnen verbinden. Samenwerken vanuit een echt teambrand is een stuk leuker en draagt bij aan een betere samenwerking! 

Wat ga je leren tijdens de workshop teambuilding Brand The Team?

Tijdens deze workshop teambuilding ontdekken jullie waar jullie gezamenlijk voor gaan en staan. Wat jullie potentieel is en hoe jullie elkaar met kracht en inhoud kunnen versterken als collectief. Jullie gaan samen op zoek naar de antwoorden op de volgende vragen:

Wie zijn jullie afzonderlijk en wat is jullie gezamenlijke meerwaarde? Waar voegen jullie als team waarde toe in de organisatie en hoe laten jullie dat zien? Waar worden jullie als team blij en gelukkig van? Hoe zijn jullie manieren? Hoe gaan jullie met elkaar om? Welke taal spreken jullie gezamenlijk? Hoe kunnen jullie jen interne en externe zichtbaarheid vergroten?

Na deze workshop teambuilding zijn jullie een hechter team dat weet waar ze voor wil gaan en staan en dit bij de doelgroep kan overbrengen met jullie eigen Brand-The-Team-Story! Lees ook de Brand-Blog 

Aanmelden workshop teambuilding 

Deze workshop duurt 1 tot 2 dagen van 10:00 tot 16:30 uur, of 2 tot 4 dagdelen van 3 uur. De teambuilding Brand The Team workshop is te boeken vanuit organisaties, netwerkverenigingen of voor een evenement. Dat kan zowel incompany als op een externe locatie.

Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Prijzen zijn op aanvraag.

Neem contact met ons op

“Dankzij The Brand-The-Team- aanpak weten onze klanten ons beter te vinden en hebben we onze dienstverlening aangepast aan de klantvraag.”

– Team Marketing & Communicatie uit Tilburg

Modules

Alle workshops en persoonlijke programma’s kunnen uitgebreid worden met modules. The Brand Me biedt de volgende modules aan:

  • Presentatietechnieken
  • Pitchen: jouw ultieme en impactvolle elevator pitch
  • Communicatieve vaardigheden
  • Social Media Performance (o.a. LinkedIn)
  • Professioneel Video maken met smartphone
  • Stijl & Image

Voor meer informatie over de modules neem contact op met
info@thebrandme.nl of bel met 06 – 516 44 182.

Door het jaar heen organiseert The Brand Me ook open trainingen en workshops. Je kunt je hieronder aanmelden, dan ontvang je bericht over locaties en data:

The Brand Me | Personal Branding by Rep en Roer
Ebook The Brand Me Personal Branding


Workshops die je misschien ook interessant vindt: 

Brand the manager
Brand your image
The Brand Me Presenteren