Personal Branding Workshop The Brand Me

Tijdens de personal branding workshop ‘The Brand Me’ leer je jezelf beter kennen, je eigen brand te ontwikkelen en jezelf te positioneren en profileren. Je gaat ontdekken waar je nu echt voor staat en waar je voor wilt gaan. Wat jouw unieke persoonlijke eigenschappen en talenten zijn.

10 p’s van Personal Branding

Bij deze personal branding workshop staan de 10 P’s van personal branding centraal: purpose, passie, persoonlijkheid, potentieel, power, pitch, presteren, provoceren, positioneren en presenteren.  We zetten deze in als casademodel, ze beïnvloeden elkaar trapsgewijs. De P van purpose staat aan het begin en heeft veel invloed op de P’s van pitch en present.  De P van purpose dient ervoor om je te helpen verdiepen in de vraag wat jou diep van binnen drijft. Zonder dat je je daar bewust van bent, kun je je niet authentiek en onderscheidend profileren. Het werkt van binnen naar buiten.

Wat leer je tijdens de personal branding workshop The Brand Me?

Je leert jezelf overtuigend te presenteren en een helder beeld van jezelf neer te zetten. Ook breng je je omgeving en je ambassadeurs in kaart. Waar ligt je gunfactor? Wie zijn je ambassadeurs? Door het maken van een Arena-analyse ontdek je waar je gunfactor en je invloedsfeer liggen en waar je nog harder moet werken aan je relatiemanagement. Je gaat je eigen Brand Me-story ontwikkelen en deze ga je pitchen. Na deze workshop kun jij jezelf prima op de kaart zetten!

Aanmelden voor de personal branding workshop?

Deze workshop duurt 1 dag van 10 tot 16:30 uur. De persnal branding workshop The Brand Me is zowel individueel als in groepsverband te boeken vanuit organisaties, netwerkverenigingen of voor een evenement.

Individuele deelname aan een geplande workshop uit de agenda kost 795,00 euro ex btw.

Aanmelden workshop The Brand Me

Meer weten over mogelijkheden voor groepen en bijbehorende tarieven? Neem gerust contact met ons.

Neem contact met ons op

“Wie ben je? Waar ga je voor en waar sta je voor? The Brand Me maakt mensen losser en maakt meer in mensen los!”

– Marieta van de Heuvel, adviseur marketing en communicatie –

“Ik heb deelgenomen aan de online workshop The Brand Me. Ik vond het een heel waardevolle workshop en heb er veel van opgestoken.”

– Pamela Welling, personal assistent –

“Lieve Helmi,
Trots zijn op mezelf. Durven vertrouwen op mijn intuïtie. Mijn innerlijke kracht laten excelleren. En (gaan) staan voor wat ik ben, wat ik wil en kan zijn. Ik heb wel een paar hindernissen moeten nemen om ook volledig open te (durven) staan voor je wijze lessen. Ik begin mijn review dan ook niet voor niets met Lieve Helmi. Want het is mede door jouw zachte dwang verpakt in eindeloze liefheid dat dit me ook is gelukt! Natuurlijk voel ik vrolijk verplicht mijn persoonlijke succes uit de workshop op mijn eigen conto te schrijven. Want als je de handschoen niet oppakt, leer je nooit wat voor jou de juiste rechtse/linkse is, een goede hoek of een effectieve aanval dan wel verdediging. En dus te laten zien wie en wat je bent. Maar dat zou teveel zelf-eer zijn. Want jouw brand, in combinatie met jouw persoonlijkheid en geweldige coachingskwaliteiten, is mijn gids. Het begint bij jou, jij bent zelf het allerbeste bewijs van dat jouw aanpak werkt. Ik dank je daarvoor, uit de grond van mijn hart. En kijk heel erg uit naar de vervolgstappen die ik nu wil gaan zetten in mijn carrière. Ik heb in 3 weken volgens jouw brandme-methode meer geleerd over mijn vrouwelijk leiderschap dan wellicht goed is voor deze wereld. Maar hee wereld, deal with it, laten we het verschil gaan maken!”

– M. Hulsbosch – woordvoerder/manager In- & externe communicatie –

Modules

Alle workshops en persoonlijke programma’s kunnen uitgebreid worden met modules. The Brand Me biedt de volgende modules aan:

  • Presentatietechnieken
  • Pitchen: jouw ultieme en impactvolle elevator pitch
  • Communicatieve vaardigheden
  • Social Media Performance (o.a. LinkedIn)
  • Professioneel Video maken met smartphone
  • Stijl & Image

Voor meer informatie over de modules neem contact op met
info@thebrandme.nl of bel met 06 – 516 44 182.

Door het jaar heen organiseert The Brand Me ook open trainingen en workshops. Je kunt je hieronder aanmelden, dan ontvang je bericht over locaties en data:

The Brand Me | Personal Branding by Rep en Roer
Ebook The Brand Me Personal Branding


Workshops die je misschien ook interessant vindt:

Brand the manager
Brand Your Story
The brand me pitch