Workshop Presenteren The Brand Me

Tijdens de workshop presenteren The Brand Me leer je presenteren met impact. Presenteren voor een publiek of een presentatie voor video. Iedereen kan dit. Bij de Workshop Presenteren leren we jou de juiste presentatietechnieken om tijdens jouw presentatie een uitstekende indruk achter te laten bij het publiek. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw verhaal met impact over te brengen.

Profileer jezelf als professional

Bij een goede presentatie gaat het erom dat je je publiek een enthousiasmerend en nieuwsgierig makend verhaal verteld over jouw expertise als professional. Jij kent jouw expertise namelijk als geen ander. Hoe beter jij weet wat je kunt, waar je voor gaat en staat, wat jouw personal brand is, hoe meer mensen jij weer verder kunt helpen met hun vakgebied of de kennis die jij bezit. Mensen willen namelijk graag meer weten en jouw kennis tot zich nemen.

De Prep, Rep, Roer-methode

De workshop presenteren is onderverdeeld in de Prep, Rep, Roer-methode. De voorbereiding (Prep) is het allerbelangrijkste onderdeel. Als je goed bent voorbereid is het halve werk al gedaan. Rep: staat voor aan de slag gaan met je presentatie en Roer voor het houden van je presentatie en het oogsten van je belofte.

Inhoud workshop presenteren

Tijdens deze workshop leer je de kop – romp – staart – aanpak toe te passen. Met deze aanpak leer je je presentatie verdelen in bepaalde onderdelen waardoor je je informatie beter kunt clusteren zodat het publiek jouw informatie beter kan onthouden.

Verder krijg je heel veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Zoals handige presentatietechnieken. En niet onbelangrijk, we werken vanuit jouw eigen The Brand Me Brand-book. In jouw Brand-book staan alle The Brand Me eigenschappen die jou bijzonder maken als professional.

Wat leer je nog meer?

We staan tijdens de workshop presenteren ook stil bij de volgende onderdelen die horen bij impactvol presenteren:

  • Houding en overtuigingskracht
  • Presentatievaardigheden
  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid

Aanmelden voor de workshop presenteren?

Deze workshop presenteren wordt als eendaagse of als 2-daagse aangeboden. Bij de eendaagse workshop leer je presenteren in vogelvlucht en weet je hoe je moet presenteren met impact. Bij de tweedaagse workshop ga je ook echt aan de slag om een impactvolle presentatie te maken en te presenteren voor publiek op of video. Deze workshops zijn zowel individueel als in groepsverband te boeken vanuit organisaties, netwerkverenigingen of voor een evenement.

Individuele deelname aan een geplande workshop uit de agenda kost 795,00 euro ex btw.

Aanmelden workshop presenteren

Meer weten over mogelijkheden voor groepen en bijbehorende tarieven?

Neem contact met ons op

“Workshop door Helmi Geeve die uitdaagt, confronteert en inspireert!”

– Ester Oosterhout, teamleider –

“De afgelopen maanden heb ik met Helmi Geeve gewerkt aan mijn persoonlijke merk. Ik merkte aan mijzelf dat ik wat aan het zoeken was naar mijn eigen kwaliteiten. Dat heb je soms op zoek naar vertrouwen, in sport zou je het ‘vorm’ noemen. Met dank aan mijn collega’s. We hebben samen een sterk profiel ontwikkeld waarmee ik mij sterker en vooral zichtbaarder ga presenteren. Dank Helmi!”

– Jaap den Ouden, Redacteur –

Modules

Alle workshops en persoonlijke programma’s kunnen uitgebreid worden met modules. The Brand Me biedt de volgende modules aan:

  • Presentatietechnieken
  • Pitchen: jouw ultieme en impactvolle elevator pitch
  • Communicatieve vaardigheden
  • Social Media Performance (o.a. LinkedIn)
  • Professioneel Video maken met smartphone
  • Stijl & Image

Voor meer informatie over de modules neem contact op met
info@thebrandme.nl of bel met 06 – 516 44 182.

Door het jaar heen organiseert The Brand Me ook open trainingen en workshops. Je kunt je hieronder aanmelden, dan ontvang je bericht over locaties en data:

The Brand Me | Personal Branding by Rep en Roer
Ebook The Brand Me Personal Branding

Workshops die je misschien ook interessant vindt: 

The brand me
Brand The manager
The Brand Me Pitch