Helmi Geeve is auteur van diverse boeken over branding en persoonlijk leiderschap. Zowel fysieke boeken als e-books. Hieronder een overzicht van haar publicaties. Volgend jaar verschijnt haar volgende boek over werkgeluk. Inmiddels is er ook een inspiratiebox verkrijgbaar met kaarten met inspirerende quotes en prikkelende vragen.

Pak ook regie op je loopbaan! En laat je inspireren door de boeken en de Brand Me! Inspiratiebox!

Brand Me! Inspiratiebox

Regie pakken op je loopbaan gaat niet vanzelf. Soms heb je nét een zetje nodig om met je personal brand aan de slag te gaan. Je kunt ook iemand anders inspireren of prikkelen om zijn/haar personal brand aan te scherpen. Dan kun je natuurlijk het boek ‘Brand Me! Pak regie op je loopbaan’ kopen en cadeau doen. Maar je kunt nu ook de ‘Brand Me! Inspiratiebox’ bestellen. De box bestaat uit 8 inspirerende kaarten met quotes en prikkelende vragen die je naar je collega’s, vrienden of bekenden kunt sturen.

Brand Me! Boek

‘Ze zien wel hoe goed ik ben…’ Met die instelling kom je er niet! Zonder een stevig personal brand en een onderscheidend, persoonlijk verhaal, ga je het tegenwoordig niet redden en gaan die promoties en leuke opdrachten aan jouw neus voorbij. Of je nu in loondienst werkt of ondernemer bent, om op te vallen moet je werken aan je zichtbaarheid. Pak dus regie op je loopbaan en laat zien waar jij voor gaat en staat. Ga met je zelf aan de slag en ontwikkel een merk waarmee je jouw unieke persoonlijkheid en talenten in de etalage zet.

Meer weten? Ga naar het inkijkexemplaar.