Bedankt voor je aanmelding

Wat leuk dat je je aangemeld hebt voor de Personal Branding retreat. Met het beste van The Brand Me word jij in één week de power-ondernemer die je altijd al hebt willen zijn en profileer jij je nog sterker bij jouw doelgroep!

Graag stel ik me nog even aan je voor, mijn naam is Helmi Geeve, en ik ben de eigenaar van The Brand Me. The Brand Me is een onderdeel van Rep en Roer. Bij Rep en Roer helpen we organisaties die vraagstukken hebben op het gebied van reputatie, crisis en organisatiecultuur. Bij The Brand Me gaat het om professionals en teams die de wens hebben zichtbaarder te zijn en of zich duidelijker willen profileren.

Mijn passie is om organisaties en professionals het beste uit zichzelf naar boven te laten halen zodat ze de meest gedurfde versie van zichzelf kunnen laten zien! Jouw/jullie succes is immers mijn succes! De afgelopen jaren heb ik gezien hoe het aanbod van The Brand Me professionals heeft geholpen zich duidelijker te profileren binnen hun vakgebied en daardoor gelukkiger te worden in hun werk. Daar ben ik ongelooflijk trots op!

Verdere informatie en de laatste details omtrent de retreat, ontvang je per e-mail. We zien elkaar in september, ik zie er naar uit.

Hartelijke groet,
Helmi Geeve

Personal-Branding-Retreat-voor-ondernemers-blog

The Brand Me

By Rep en Roer: crisis- en reputatiemanagement

Helmi Geeve

+31 (0) 651 64 41 82

helmi@thebrandme.nl
thebrandme.nl