Bedankt voor je aanmelding

Welkom bij The Brand Me! Wat goed dat je meer informatie wilt ontvangen over het aanbod van The Brand Me. Dat betekent dat jij graag met je personal brand aan de slag wilt. En dat is een goede zaak. Want een goede indruk maak je maar een keer en dan kun je daar maar beter heel goed op zijn voorbereid.

Met behulp van de diverse workshops, programma’s, trainingen en modules van The Brand Me kunnen we jouw Brand Me verder ontwikkelen en versterken. Zodat jij voortaan jezelf met impact presenteert en een duidelijke indruk maakt als professional. Welke richting je ook op wilt: one level up, starten als zelfstandig ondernemer, een nieuwe functie binnen de organisatie waar je nu werkt of als orientatie naar een nieuwe baan. Het aanbod is niet alleen gericht op individuele professionals maar ook op teams. Ook teams helpen we met hun presentatie, zichtbaarheid en ontwikkelen van een team-brand.

Mijn passie is om organisaties en professionals het beste uit zichzelf naar boven te laten halen zodat ze de meest gedurfde versie van zichzelf kunnen laten zien! Jouw/jullie succes is immers mijn succes! De afgelopen jaren heb ik gezien hoe het aanbod van The Brand Me professionals heeft geholpen zich duidelijker te profileren binnen hun vakgebied en daardoor gelukkiger te worden in hun werk. Daar ben ik ongelooflijk trots op!

Hartelijke groet,
Helmi Geeve

The Brand Me

By Rep en Roer: crisis- en reputatiemanagement

Helmi Geeve

+31 (0) 651 64 41 82

helmi@thebrandme.nl
thebrandme.nl