Branding Power Women

The Brand Me heeft een programma ontwikkeld die het persoonlijk leiderschap van vrouwelijke professionals in een leiderschapsrol verstevigd. Veel vrouwelijke professionals vinden het namelijk moeilijk om hun onderscheidend vermogen te laten zien. Zichzelf zichtbaar maken, vinden ze lastig: ‘ze zien wel hoe goed ik ben’, is een veel geuite uitspraak van vrouwen. Maar daar kom je er niet mee. En val je niet op.

Deze bescheidenheid maakt dat veel vrouwelijke professionals niet goed genoeg opvallen binnen de organisatie waar ze werken en daarmee missen ze veel kansen op leuke projecten en promoties. Waar hun mannelijke collega’s hun successen en prestaties veelal aandikken en groter maken, maken vrouwen hun prestaties en successen juist kleiner. Ze gebruiken verkleinwoorden, vertellen wat er allemaal ook niet goed is gegaan en benoemen het ‘wij’ in plaats het ‘ik’.

Vrouwelijke professionals lijken vaak het zelfvertrouwen te missen om impact te maken bij hun opdrachtgevers en collega’s. Ze voelen zich vaak ook niet vrij genoeg om hun vrouwelijkheid te laten zien en daarmee laten ze zichzelf niet zien. Ze spelen niet echt mee in het spel van macht en invloed. Hiermee nemen ze onvoldoende regie over hun eigen loopbaan. Zeker op momenten wanneer het ertoe doet. Denk aan presentaties van belangrijke projecten, onderhandelingen voor henzelf, het team of de organisatie, sollicitaties en gewoon iedere dag shinen op de werkvloer. Ze vragen ook te weinig benefits voor zichzelf. Die leuke opdracht in het buitenland, meer salaris, die opleiding. Ze stellen het uit of doen het helemaal niet.

Vrouwelijke professionals hebben juist daarom een krachtig profiel nodig, een sterk Brand Me. Een Brand Me waarmee je respect afdwingt en indruk maakt. Met een Brand Story waarin je eigen verhaal is opgetekend met alle mooie prestaties en successen maar ook wie jij echt bent en wat jouw onderscheidend vermogen is met een passend image.

Bekijk ons aanbod

Programma Branding Power Women
Workshop The Brand Me
Workshop & Teambuilding Brand-the-Team
Workshop Brand-the-Manager
Workshop Brand-your-Story
Persoonlijk programma Brand-your-Image
Workshop The Brand Me Pitch
Workshop The Brand Me Presenteren