Vrouwelijke ondernemers in hun kracht

The Brand Me zet vrouwelijke ondernemers in hun kracht met het Branding Power Women Programma. Veel vrouwelijke ondernemers vinden het moeilijk om hun onderscheidend vermogen te laten zien. Zichzelf zichtbaar maken, vinden ze lastig: ‘ze zien wel hoe goed ik ben’, is een veel geuite uitspraak van vrouwen. Maar daar kom je er niet mee. En val je niet op.

Personal branding voor vrouwelijke ondernemers

Vrouwelijke ondernemers zijn vaak een stuk onzekerder dan mannelijke ondernemers. Ze twijfelen aan hun kwaliteiten, vinden vaak dat ze nog niet goed genoeg zijn en ze verkleinen letterlijk met verkleinwoorden wat ze doen. Ze hebben een ‘bedrijfje’, of een ‘bureautje’, een ‘winkeltje’. Ze praten met te veel bescheidenheid over wat ze doen en hebben bereikt. Ze schrijven zich niet altijd in voor mooie projecten die voorbij komen omdat ze denken dat ze niet alles in huis hebben om het project aan te kunnen nemen.

Dit in tegenstelling tot mannelijke ondernemers. Die besteden gerust zaken uit waar ze minder of geen verstand van hebben. Vrouwen daarentegen hebben de neiging om alles in eigen hand te houden en besteden daardoor te veel tijd aan zaken die ze niet goed beheersen. En dat is jammer. Ze kunnen deze tijd beter besteden aan zaken waar ze goed in zijn.

Vergroot je zichtbaarheid en trek jouw ideale klant aan!

Vrouwelijke professionals hebben een krachtig profiel nodig, een sterk Brand Me. Een Brand Me waarmee je respect afdwingt en indruk maakt. Met een Brand Story waarin je eigen verhaal is opgetekend met alle mooie prestaties en successen maar ook wie jij echt bent en wat jouw onderscheidend vermogen is met een passend image.

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en wil jij:

  • Jezelf beter profileren bij jouw doelgroep of nieuwe markten aantrekken;
  • je zelfbewustzijn vergroten;
  • je ondernemersprofiel versterken;
  • jouw brand story ontwikkelen;
  • werken aan je image en je uitstraling;
  • en wil jij leren hoe je de 9 valkuilen van vrouwelijke professionals vermijdt?

Schrijf je dan nu in voor het vrouwelijke ondernemersprogramma van The Brand Me.

Ja, ik wil mij inschrijven

Programma Branding Power Women

Tijdens het Branding Power Women programma ga je in 4 inspirerende en interactieve sessies van 3 uur met een kleine groep andere ondernemers aan de slag om jouw vrouwelijk ondernemerschap te versterken. Tijdens dit programma word je uitgedaagd om de beste van jezelf naar boven te halen, om uit je comfortzone te stappen en je eigen kwaliteiten te ijken. Of je nu een eenmanszaak hebt of leidinggeeft aan 50 medewerkers, dit programma helpt iedere vrouwelijke ondernemer om regie pakken op je ondernemerschap.

Ga aan de slag met personal branding!

Wil jij je (online) zichtbaarheid vergroten en ideale klanten aantrekken? Stuur mij gerust een e-mail: info@thebrandme.nl voor meer informatie of plan direct een gratis intakegesprek in. Samen gaan we aan de slag om jouw personal brand te verstevigen!

Ja, ik wil mij inschrijven