Workshop Brand your story

Jouw eigen persoonlijke verhaal is een belangrijk onderdeel van personal branding. Je bent namelijk uniek en jouw verhaal mag ook verteld worden. Ga tijdens het ontdekken van je eigen verhaal uit van je eigen kracht en wees je authentieke zelf.

Je persoonlijke verhaal

In dit programma ga je je personal Brand Me ontdekken en je eigen verhaal schrijven en vertellen op diverse manieren. Zodat je je verhaal altijd paraat hebt en kunt toepassen in de context die van toepassing is.

Jouw toehoorder gaat op deze manier horen, voelen en ervaren waar jij voor staat en gaat. Een persoonlijk en authentiek verhaal is namelijk een krachtig instrument om een onuitwisbare en overtuigende indruk te maken bij je publiek!

Maak impact

Je leert je verhaal op te bouwen en je verhaal zo goed mogelijk te presenteren aan diverse doelgroepen. Maar ook toepasbaar te maken op diverse media zoals bijvoorbeeld LinkedIn. Na dit programma schrijf en vertel jij jouw Brand Me-Story vlekkeloos en met impact aan jouw doelgroep!

Aanmelden?

Deze workshop duurt 1 dag van 10:00 tot 16:30 uur. De Brand-your-Story workshop is zowel individueel als in groepsverband te boeken vanuit organisaties, netwerkverenigingen of voor een evenement.

Meer weten over mogelijkheden en tarieven?

Neem contact met ons op

“Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.”

Modules

Alle workshops en persoonlijke programma’s kunnen uitgebreid worden met modules. The Brand Me biedt de volgende modules aan:

  • Presentatietechnieken
  • Pitchen: jouw ultieme en impactvolle elevator pitch
  • Communicatieve vaardigheden
  • Social Media Performance (o.a. LinkedIn)
  • Professioneel Video maken met smartphone
  • Stijl & Image

Voor meer informatie over de modules neem contact op met
info@thebrandme.nl of bel met 06 – 516 44 182.

Door het jaar heen organiseert The Brand Me ook open trainingen en workshops. Je kunt je hieronder aanmelden, dan ontvang je bericht over locaties en data:

The Brand Me | Personal Branding by Rep en Roer