Workshop The Brand Me Pitch

Pitchen met impact. Dat leer je bij The Brand Me. Leer opvallen met een aansprekende en nieuwsgierig makende boodschap tijdens de workshop The Brand Me Pitch.

Een eerste indruk maak je maar 1 keer. Je krijgt ook maar 1 kans om dat goed te doen. Mensen bepalen binnen een paar seconden het beeld dat ze van je hebben gekregen en dat slaan ze op.

Pitchen is dus een belangrijke vaardigheid. Het is geen trucje dat je even doet. Nee pitchen is een effectief communicatiemiddel om jezelf en jouw boodschap met impact over te brengen bij de doelgroep. Denk aan netwerkbijeenkomsten, sollicitaties waar je iets over jezelf moet vertellen, commerciële momenten zoals verkoopgesprekken.

Wat leer je tijdens de workshop The Brand Me Pitch?
Tijdens de workshop gaan we aan de slag met het formuleren van de kernboodschap: hoe doe je dat? Vervolgens staan we stil bij de belofte die je wilt overbrengen. Wat is jouw call to action? Wat kan jouw publiek bij jou halen en waarom bij jou? Wat maakt jou bijzonder en wat is jouw purpose? Wat maakt dat jij je belofte waarmaakt?

We kijken ook naar je publiek. Wie zijn dat? Hoe kun je hen nieuwsgierig maken naar jou? Hoe beter je weet voor wie je pitcht, hoe meer impact je kunt maken!

  • Maximaal 4 deelnemers.

Praktische informatie
Datum: 24 januari 2021.
Tijd: 10.00 – 16.00 uur.
Plaats: Noordsingel 117, Rotterdam.
Investering: € 795,00 exclusief BTW, inclusief TBM Goodie-koffertje met handout, informatie over personal branding en lunch.

1-op-1 begeleiding
Wil je de workshop 1-op-1 met Helmi boeken? Dat kan! De investering is dan €895,00 exclusief BTW, voor een hele dag inclusief TBM Goodie-koffertje met werkmateriaal, handouts en lunch.

Aanmelden voor The Brand Me?
Aanmelden kan via helmi@thebrandme.nl.

Wat anderen over deze workshop zeggen

“Workshop door Helmi Geeve die uitdaagt, confronteert en inspireert!”

– Ester Oosterhout, teamleider –

“Wie ben je? Waar ga je voor en waar sta je voor? The Brand Me maakt mensen losser en maakt meer in mensen los!”

– Marieta van de Heuvel, adviseur marketing en communicatie –

Datum

24 jan 2022

Tijd

10:00 - 16:00

Locatie

Noordsingel 117, Rotterdam.
Categorie

Titel

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Ontvang gratis brandingtips, inspiratie en aanbiedingen om het beste uit jezelf te halen.

Ga naar de bovenkant