Zet jezelf in de schijnwerpers en word een gelukkige en succesvolle professional.

Bestel het boek Brand Me! voor € 23,95

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wil je jezelf sterker profileren bij je huidige opdrachtgevers of bij nieuwe? Of zoek je een nieuwe baan maar je weet nog niet zo goed wat je echt wilt? Voel je je onzichtbaar en het grootste geheim van de organisatie? Wordt jullie team niet goed gezien of gewaardeerd? Loop je als leider te ver voor de groep uit of spreken je medewerkers en  jij niet dezelfde taal? Wil je je positie verstevigen? Of wil je je als ZZP-er of bedrijf beter presenteren en profileren?

Dan kan personal branding helpen door middel van de workshops van The Brand Me. Bijvoorbeeld om de baan te vinden die perfect bij je past. Of om te ontdekken dat bij een hele andere richting in je loopbaan je talenten nog beter tot uiting kunnen komen. Of om als team zichtbaar te worden en de juiste opdrachten te krijgen. Of als zzp’er meer opdrachten binnen te halen. En als leider steviger staan en je medewerkers beter mee kunnen nemen met de ingeslagen koers. Want met personal branding zet je jezelf neer als merk in de juiste omgeving.

Workshops, trainingen en persoonlijke programma’s

The Brand Me biedt diverse workshops, trainingen en persoonlijke programma’s aan. Deze workshops kunnen op maat gemaakt worden en desgewenst in company of op locatie van The Brand Me gegeven worden. De trainingen en workshops kunnen in een of meerdere dagen gevolgd worden. De persoonlijke programma’s worden altijd op maat gemaakt en bestaan uit 4 tot 6 bijeenkomsten van minimaal 2 uur met tussentijdse coaching en opdrachten.

Teambuilding is ook mogelijk in een of meerdere bijeenkomsten, op maat gemaakt naar de wensen van het team.

Lezingen over personal branding

The Brand Me geeft ook lezingen over personal branding en waarom het zo belangrijk is om jezelf als professional, leider of team duidelijk te profileren. Bij de lezingen staan we niet alleen stil bij het waarom van personal branding maar ook bij het hoe: hoe bouw je als professional een personal brand?

Personal Brand Anatomie