Workshops en Trainingen

Door middel van workshops, trainingen, coaching en persoonlijke programma’s haalt The Brand Me de beste versie van leiders, professionals en teams naar boven.De workshops en trainingen kunnen individueel gevolgd worden of samen in een groep. Bijvoorbeeld met het eigen team of als netwerkgroep. Daarnaast zijn er ook iedere maand weer mogelijkheden om je aan te melden voor een open inschrijving via het actuele aanbod. Voor meer informatie zie de pagina’s hieronder. Al onze workshops worden ook online aangeboden.

Workshops en Trainingen die professionals op de kaart zetten

Door het volgen van de workshops en trainingen van The Brand Me neem je de regie over je eigen loopbaan in eigen hand. Je zet jezelf als leider, professional en team weer duidelijk op de kaart.

Wat kun je allemaal leren bij The Brand Me?

Alle workshops en trainingen geven je inzicht wie jij nu eigenlijk bent, waar je voor gaat en staat en hoe je de beste versie van jezelf naar boven kunt halen in jouw opgebouwde Brand Me. Je leert ook hoe je jouw Brand Me met impact bij jouw doelgroep kunt overbrengen. Je bouwt je merk op als professional, als leider of als team. Je leert jouw Brand Story te ontwikkelen. Maar je kunt ook jouw Brand Me inclusief bijpassend image verder doorontwikkelen en leren deze stevig neerzetten zodat je voortaan een onuitwisbare indruk achterlaat. Daarnaast leren we je presenteren en pitchen!

Neem contact met ons op

“Brand yourself before others brand you.”